Home Bellypainting
Bellypainting

Rond de zevende of achtste maand van uw zwangerschap, wanneer uw buik mooi groot begint te worden. Is het mogelijk om een mooie buikbeschildering te laten maken. Het laten beschilderen van uw buik is een erg leuke en ontspannende activiteit en de baby in de buik geeft soms een ontzettend leuke reactie. Door te laten zien dat hij of zij wakker is en geeft kleine schopjes.

Een buikbeschildering ook wel een bellypainting genoemd. Is tijdelijk en kan heel makkelijk met wat lauw water verwijderd worden. Ik gebruik uitsluitend dermatologisch geteste producten van professionele kwaliteit. Van het welbekende merk Grimas waterverf. Deze is voor alle huidtypes te gebruiken en huidvriendelijk.

Van tevoren wordt met u de wensen besproken, zoals het bepalen van de kleuren, welk tafereel gewenst is en of er glittersteentjes op het plaatje mag komen. De bellypainting kan worden gemaakt naar eigen voorbeeld of op eigen creatie.

Het beschilderen duurt ongeveer twee tot drie uur. De bellypainting blijft de hele dag mooi zitten, ook onder uw kleding. Het is altijd een erg gezellige activiteit en ik vind het nog steeds een grote eer om dit te mogen doen.

Van de bellypainting worden foto's genomen die worden per mail worden doorgestuurd. Het bellypainten doe ik alleen binnen de provincie Zeeland. Denk aan het verzorgen van een bellypainting op een "babyshower" of op locatie voor een andere speciale aangelegenheid tegen vergoeding van een kleine bijdrage in de benzinekosten. U kunt nu ook een schilderijtje van de bellypainting te laten maken!!!

 

 

Prijs van de gipsbuik:        € 75,00 alleen aan huis of tijdens een showerparty!!! 

Prijs van de bellypainting: € 55,00 inclusief koffie of thee, een lekkere koek en de fotoreportage.

Op locatie word er een kleine bijdrage in de benzinekosten gevraagd.